♕ Åsikter,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ My Diary,  ♕ Visste ni?

En kopp kaffe med mjölk, tack!

Sovit som en prinsessa, dock regnar det ute men är ändå bara mysigt då man är ledig till 16:00. Så, jag sitter i stugan och dricker kaffe – jag behöver inte stressa eller nå för ska inte iväg ännu 😀 Känner bara lugnet inom mig just nu hehe!

Är lite seg, och vet inte om det är sängarna eller om jag legat dumt med huvudet för nacken och ryggen gör så ont. Dock klagade sambon på ryggvärk igår pga sängarna så kanske är dom, är inte direkt hästens sängar vi sover i hahah! Men, de är iallafall en säng 😉

Kaffe och mjölk SKA de vara 😉 Tycker svart kaffe smakar dynghål! Men de är ju en smaksak, eller hur? Hur dricker ni erat kaffe?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *