♕ Åsikter,  ♕ Egobost,  ♕ Jobb/Framtid,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ Livet som undersköterska,  ♕ My Diary,  ♕ Visste ni?

Rast – äntligen!

Gud så skönt med rast, sitter med D nu och surrar 🙂 Sen kom L också så vi har surrat en massa också 🙂 Hälsade till hennes dotter A dessutom, en person jag blivit sams med nu sen branden skedde, hon var en av de som faktiskt hörde av sig efteråt och frågade hur vi mådde osv. Och var så ledsen för våran skull! Fin människa!

Jag vet att många inte brydde sig i att höra av sig eller frågade hur vi mådde osv, de flesta skulle väl skita i om vi dog i branden eller inte men de människorna behöver inte jag. Branden har fått mig att tänka ur andra perspektiv och faktum är, de känns jävligt bra att man var med om en sån traumatisk händelse för man insåg vilka som var ens riktiga vänner, vilka som smörade för att få bli ens vän igen/få kontakt igen och vilka som är “döda” för en, vilket betyder att även om de skulle höra av sig inom 5 år, 10 år och vill ha mig tillbaka – så lär inte det ske 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *