♕ Åsikter,  ♕ Bloggen/Statestik,  ♕ Känslor/Tankar/Ångest,  ♕ My Diary,  ♕ Visste ni?

Nu är det fan nog!

Att jag aldrig lär mig. Seriöst, jag vet ju hur de brukar bli så fort man är på nouw. En jävla massa strul med portalen, hann skriva ett inlägg sen vart de kaos. JAG ORKAR INTE! Hur står man ens ut att vara på nouw när det hela tiden tjorvar? Jag gör det inte. Dels för jag har samarbeten, då måste allt funka fläckfritt liksom. Jag hakar annars efter med mina samarbeten osv, och man blir så frustrerad då man inte kan blogga på portalen, man kanske just har skrivit ett meterlångt grymt samarbetsinlägg och så funkar inte portalen som den ska. Och man får börja om från början. Blir inte ni less på sånt? Hur ens orkar man?

Hur som helst, jag är glad att jag har min blogg nu – den jag valde att skaffa och nu lär jag stanna för nu är det nog med all sån här skit.

Nåja, nu är man bara glad över att man är ledig till imorgon klockan 16:00 🙂 Har gått bra idag, trots missförstånd osv men tur att man kan reda ut saker och ting direkt, men då ska de gälla folk man tycker bra om och som man vill ha i sitt liv – med andra så kvittar det haha 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *