♕ Åsikter,  ♕ Egobost,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ Livet som undersköterska,  ♕ My Diary,  ♕ Stalkers/Haters,  ♕ Vänskap/Vänner,  ♕ Visste ni?

Går bra på jobbet..

Jamen visst hörreni! Det går toppen bra och idag har man rensat luften med en arbetskamrat, seriöst så hatar jag missförstånd där avundsjuka människor lägger sig i och kryddar på bara för att förstöra för andra, hur litet liv har man inte då? Va? Så sorgligt och patetiskt så det finns inte 🙁 Tur att man inte är rädd för konflikter och inte är rädd för att prata, och tyvärr så är det så avundsjuka människor fungerar, såna som inte har några vänner själv som vill skapa drama hos andra. Såna vill jag verkligen inte ha mitt liv, men de löste sig ju ändå – vi båda fick rensa luften ordentligt, reda ut allt. Nu är det bara att släppa och gå vidare.

Har tagit en kopp kaffe och snackar med lite arbetskamrater – bra ställe man jobbar på alltså 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *