♕ Åsikter,  ♕ Egobost,  ♕ Hair/Nails/Fashion,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ My Diary,  ♕ Töjningar/Piercingar,  ♕ Visste ni?

Jag har äntligen piercat läppen – min uppfattning om Studion i Gällivare

Ej sponsrat inlägg

Kissat konstant av nervositet

Vid 16.10 ungefär satte jag min fot på Studion här i Gällivare, för min första piercing någonsin. Vi gick ner i en källare där jag fick låna toaletten (och jag kan med en gång säga att nervositeten hade fått mig att gå och kissa minst 340 gånger i stugan också) Måste dock flika in lite snabbt att nervositeten släppte redan på toaletten där och då. Det trodde jag aldrig.

Jag vet inte men Nina har ett sånt där tryggt sätt, det fick mig lugn och hon besvarade alla mina frågor och funderingar och var väldigt lugn i sättet. Hon utstrålade en trygghet som spolade bort min nervositet på ett ögonblick. Den känslan är obeskrivlig.

Sen så satte Nina igång att pierca min överläpp.

Jag fick lägga mig på en brits där hon sedan satte igång att pierca min överläpp. Jag kan inte säga att det inte kändes, för då ljuger jag för er. Kan säga att det var som ett brännande stick. Men gjorde inte så där jätteont som jag först trodde att det skulle göra.

Jag rekommenderar Studion varmt för er alla som har tänkt pierca sig och jag lär återvända till Nina framöver, för ännu en piercing utan tvekan. Älskade bara den där känslan att pierca sig. Att se sig själv i spegeln, och känna att detta är jag. Töjningar och piercingar, det är fan i mig jag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *