♕ Egobost,  ♕ Hair/Nails/Fashion,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ My Diary,  ♕ Töjningar/Piercingar,  ♕ Visste ni?

Jag ska pierca läppen!

Gud så kul! Äntligen är det dags, längtat och väntat sen jag var 15-16 år typ. Men livet är för kort, varför ska jag inte få göra det jag alltid har velat göra? Va? Jag lär garanterat passa i det också. Många av mina vänner har sagt det. Johanna och Emy och en fd vän ja redan 2011-2012 typ. Och faktum är, att jag litar på dom.

Jag är nu hos Nina, ni kan besöka hennes hemsida här. Jag kommer att skriva ett bättre inlägg sen om min upplevelse hos henne och så där senare 😉

Har ni några piercingar? Tell me!

Nu ska jag och Nina gå ner i källaren och sätta igång. Är så nervös så har kissat trehundraelva gånger, och har bara ätit propud för har verkligen inte känt något hunger överhuvudtaget hahah! Men vi hörs 😘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *