♕ Åsikter,  ♕ Känslor/Tankar/Ångest,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ My Diary

Ledsen för det..

Igår flyttade vi in till nya stugan. Känns bra med lite större plejs om man så säger. Vet inte hur många ggr man slog i huvudet i våningssängen eller hur trångt och instängt det blev.

Jag vet att jag inte bloggade så mycket igår men mådde inte så bra att jag orkade och kände för att skriva något. Sen var jag med D hela dagen medans sambon var på jobbet och det var så skönt! Vill inte vara ensam just nu, känner mig gråtfärdig om och vartannat. Och idag, well är inte hundra psykiskt men ska prata med en idag så jag får ur mig allt. För har både frågor även om jag vet de flesta svaren redan. Men kul att höra från andra också.

Behöver tid att landa efter samtalet och det är tur man har ett jobb med personal, chefer ja men allt som förstår mig och som bryr sig. Liksom en underbar sambo som bryr sig.

De vill bara att man ska må bra och mår man inte bra så mår man inte bra – varför då låtsas? Jag låtsas aldrig längre. Jag har all rätt att visa hur jag känner och hur jag faktiskt mår.

Nu ska jag strax gå ut med bebisarna sen vid 10.30 ungefär ska jag leta upp vars psykologen/kuratorn sitter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *