♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ Kärleken/Sambolivet,  ♕ My Diary,  ♕ Visste ni?

Ensamtid i stugan

Sambon blev fiskesugen så jag sa; ”Ja men åk då – ÅK!” Och slängde ut honom genom fönstret. HAHAH nej jag skoja bara! 😂 Klart han ska fiska om han vill, jösses! Han var fiskesugen och jag förstår honom. Norrbotten = fiske = LOVELY!

Vi spelade bilbingo som sagt tidigare ikväll och nej vi vann faktiskt inget men vi var jävligt nära flera gånger. Sen rastade vi hundarna och ja sen, så åkte sambon iväg med en kompis för att fiska, få lite egentid med sin vän. Och jag får egentid i stugan 😉

Så här ligger jag i stugan framför youtube, har ätit lite soppa, ätit chips och druckit cola (ofc) och det börjar bli mörkare ute. Hur mysigt är inte det? Visst jag saknar solen och värmen 🙁 Sommaren var alldeles för kort.

Imorgon flyttar vi till en annan stuga, sen ska jag umgås med D, hänga och dricka kaffe, snacka skit. Sen får vi se vad vi hittar på. Jag hoppas på bra och skönt väder. Gärna sol 🙂

Har mått hyfsat bra idag, känns okej men inte helt bra men det kommer att bli bra❤️ Jag måste ge mig själv tid.

Vad har ni gjort idag?! 😘

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *