♕ Åsikter,  ♕ Egobost,  ♕ Känslor/Tankar/Ångest,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ My Diary,  ♕ Visste ni?

Jag vet…

Ja sorry, jag vet att jag har varit så gräsligt dålig på att blogga. Det jag ÄLSKAR att göra 🙂 Men har som sagt varit i en svacka nu i ett par dagar så behöver bara hitta mig själv, tillåta mig själv att vara ledsen och ta nya friska tag och må bra igen. Men nästa vecka, alltså nu denna vecka som kommer så lär jag må bra av 2 saker (som jag skrev i det tidigare inlägget)

  1. Att få göra det jag vill göra, som jag har velat göra i flera år och som jag nu har bestämt mig för att VERKLIGEN göra. Oavsett vad andra tycker och tänker om det. Mår jag bra av det så får folk helt enkelt acceptera det.
  2. Jag ska prata med en som kan samla alla mina tankar och känslor, där jag kan sortera allt och sen kunna gå vidare och må bra helt enkelt.

För i ärlighetens namn, just nu mår jag skit. Känner mig inte som den personen jag en gång var, vilket är helt förståeligt men bara att folk har tålamod, och finns där och inte bråkar med mig, så ska de bli bättre än bra 🙂

Jag kommer att repa mig, jag kommer dock även att bli starkare efter allt detta men också sortera bort de som inte brytt sig. En stor besvikelse har man gått med under alla dessa veckor, men också fått en bra insikt vilka man inte vill ha i sitt liv, oavsett om de kommer om 5 månader eller om 5 år och vill ha mig tillbaka.

Det kommer inte att ske. It is over!

Och vet ni, det var på sätt och vis bra att något hände (inte för att det var något positivt med branden och att vi blev hemlösa) men man kom till insikt vilka människor man ska akta sig för, resten av livet 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *