♕ Åsikter,  ♕ Egobost,  ♕ Känslor/Tankar/Ångest,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ My Diary,  ♕ Svar på tal!,  ♕ Visste ni?

Det är fan okej!

Helloooo!

Är allt bra med er? Här är det lite bättre faktiskt. Har ringt och pratat med min bästa vän och fru Sandra ett tag, ja om allt och ingenting. Och sen har jag ringt och pratat med två arbetskamrater G och D, så de är okej idag. Jag har iallafall inte gråtit idag och jag vill inte göra det ärligt talat för grät som fan igår, det tog fan aldrig slut. Trots att jag mår bra idag så är jag väldigt spänd i ryggen sen allt gråtande igår. Och ja, det är fan okej att skriva och berätta hur man mår. Det är absolut inget fel på dig, och det är inte fel att må dåligt. För om du känner dig ledsen och vill skriva av dig. GÖR DET! För; DET ÄR OKEJ ATT MÅ DÅLIGT!

Nästa vecka ska jag göra en sak, en sak som jag alltid ha velat göra, ja ända sen jag bodde hemma, ja en grej som jag ALLTID – ALLTID har velat göra i flera år. Men antingen har man inte fått av ex och sk föredetta vänner som har skrattat, blivit sura och har sagt “Nej, det ska du inte göra. Det är inte bra” Och bla bla! Sen även morsan sa nej för ja, hon tyckte inte jag skulle ha det.

Eller så har man varit alldeles för feg helt enkelt, man har inte vågat att ta det steget. Men nu – NU känner jag verkligen hur mycket jag vill göra detta, drömmer om det, tänker på det dagligen, känner nervositet och bara längtar. SKA BLI SÅ JÄVLA KUL! För jag vill verkligen inte vakna upp en dag då jag är 60-70 bast och känna ånger att man inte har gjort det man själv har velat under alla år, när man var yngre.

Det är bara några få som vet om det 😀 Några få vet vad jag ska göra, och de tycker att jag ska göra det om jag själv vill! Det värmer att jag får sånt stöd av mina underbara kära vänner!

Men jag är 37 år idag, och livet är fan i mig alldeles för kort så nu SKA jag bara göra det. JAG SKA! Jag bestämmer ju faktiskt över mig själv, jag är snart 40 bast och jag får ju egentligen göra vad fan jag vill med mig själv och med min kropp. Plus att man ska inte ta något/någon för givet, som sagt så är livet alldeles för skört och alldeles för kort, och det har jag verkligen, VERKLIGEN fått bevis på nu, ja men ni vet; sen branden osv. Varför ska inte jag få göra det jag vill göra nu när jag ändå lever och verkligen vill göra något? Om jag vill göra det här, då ska jag fan göra det också. Ingen annan ska få bestämma över mig och över vad jag vill göra, eller vad tycker ni?! Its my life – Its now or never – PUNKT SLUT!

Folk får gnälla, bli sura och arga. I dont give a fuck! Det är deras huvudvärk, not mine 😉 Då är det bara “Bye Bitch, Bye!”

Sen ska jag börja prata med en kurator i veckan, för måste rensa ur min ryggsäck litegrann faktiskt. Och prata om hela situationen, om de som inte fanns där eller ens hörde av sig då allt skedde och om en massa annat. Har fått 2-3 tider (minns inte) och det ska bli så jävla skönt!

Ha en bra lördag, det ska jag försöka att ha 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *