♕ Åsikter,  ♕ Jobb/Framtid,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ Kärleken/Sambolivet,  ♕ Livet som undersköterska,  ♕ My Diary,  ♕ Vänskap/Vänner,  ♕ Visste ni?

Älskar detta väder & fick finbesök

Många klagar på värmen och det roliga är, att när hösten och vintern kommer så klagas det då med. Jag tar Sveriges väder som det kommer, plus jag älskar den här värmen.

Igår var vi på stan en sväng, vi fick ju lön så vi tänkte unna oss det vi ville ha och behövde 🙂 Vi båda vart nog riktigt nöjda faktiskt!

Sen åt jag en kycklingsallad till middag, sambon tog en pizza – ja man får unna sig något gott och enkelt just nu, plus efter all skit vi har gått igenom så förtjänar vi det verkligen 😀

Sen kom fina L förbi, då drog sambon till en kompis så jag och L fick lite egentid. Fick världens kram av henne, hon är så fin.

Sen pallrade jag röven till jobbet för ytterligare en arbetsnatt men det var tungt att säga hejdå till sambon, kändes inte kul alls 🙁 När jag jobbar natt så ses vi inte så ofta. Det är bättre då jag jobbar dagpass eller kvällspass, då hinner vi mysa och umgås mer. Längtar tills jag är ledig!

Träffade C också på väg till jobbet, underbart att se henne igen. Vi brukar ha så jäkla kul ihop och speciellt då hon jobbade extra på min avdelning en kväll, vi höll på att dö av skratt. Vi klickade direkt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *