♕ Åsikter,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ Kropp/Värk/Sömn,  ♕ My Diary,  ♕ Vänskap/Vänner,  ♕ Visste ni?

Vilken härlig dag!

Jajamänsan, som rubriken lyder; Vilken härlig dag! 😍 Dock synd att man inte fick sova längre, vaknade vid 11.00 pga värmen i stugan, plus en bil som stod på tomgång utanför så de väsnades (trots mina öronproppar) så jag gav upp efter mycket snurrande i sängen. Drack vatten och rådde om mig själv i stugan, åt en paj och chillade.

Sen satte jag mig på verandan, solade min bleka kropp och ringde en kär gammal vän medans jag njöt av att höra hennes röst igen 😀

Sen under samtalet med min gamla vän, kommer D förbi med en fläkt som vi kan låna (nu har vi två) så jag får sova bättre. Och så drog vi ut på stan en stund, tog en fika och surrade på om allt mellan himmel och jord. Sen tog hon mig till Markitta och vi fick tre rejäla resväskor så har nu torkat av min (tog den gröna) och la ner mina kläder i den 😀

Nu är jag ensam i stugan, skönt med egentid kanske kan vila en stund innan nattjobb – man får hoppas på det 🙂

Hoppas att ni har haft det underbart i värmen 😀 Det har jag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *