♕ Åsikter,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ Kärleken/Sambolivet,  ♕ Mina chihuahor,  ♕ My Diary,  ♕ Visste ni?

Läggdags för oss

Kvällen vart så sjukt mysig och överrumplande. Jag förstår inte att man är värd detta. Fattar ingenting ärligt talat. Jag är helt stum!

Nu sover sambon och bebisarna. Meja ville sova med mig inatt igen, och då får hon det. För er som undrar, vi har en våningssäng så jag och sambon kan inte sova ihop men vi har iallafall varandra. Vi lever båda två, hundarna lever – det är de viktigaste för det kunde ha slutat illa i söndags. Snart är det en vecka sen allt hände. Fruktansvärt tungt men vi får ta en dag i taget.

Har ni varit med om en nära döden upplevelse som mig? Hur tog ni igenom det? Berätta gärna ❤️

4 kommentarer

  • Emy

    Som du vet så har jag haft nära döden upplevelse. Där då jag *piiiip” (vill inte råka ge tips till andra) så såg jag mig själv från ovan. Livlös kropp i sängen, så fridfullt på nå vis. Har bara minnes sekvenser, då de mesta är ett stort svart blurr.

    Hur jag kom över det?
    Ingen aning, vet inte ens om jag gjort det. Men jag tror det. Efter år av döljande, så gick jag ut med det offentligt och de var som att en enorm börda flög ner från axlarna direkt jag klickade “publicera”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *