♕ Åsikter,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ Kärleken/Sambolivet,  ♕ Mina chihuahor,  ♕ My Diary,  ♕ Skog/Djur/Natur,  ♕ Visste ni?

Sovit gott, diskat & vi såg en hare på morgonen..

Vaknade vid 15:00 av att sambon kom hem från J, så jag sakta började vakna till liv. Meja sa åt mig vid 04:00 imorse att “-Nu mamma, nu sover vi” Hon la sig över mitt bröst, såg trött ut och bara stirrade. Hon hade faktiskt en poäng, jag var väldigt trött.

Haren var vaken också :)

Innan det var läggdags var vi ut, Meja visade mig att hon var kissnödig (hon har sina speciella sätt att visa det på) Jag tror klockan var runt 03:00 på morgonen. Fatta känslan av att bo i Norrbotten, och komma ut mitt i natten eller så tidigt på morgonen och bara vara. Det är en speciell känsla här i norrbotten, att dra ut i naturen.

Haren såg jag innan Meja, som försökte visa att jag skulle bära henne (hon var trött och ville sova) men så såg hon haren, och stor var den. Tur jag lyfte upp henne för den kunde ha sparkat ihjäl henne.

Nu har jag diskat och röjt undan lite här hemma, och nu ska sambon steka hamburgare – det klagar man inte på denna lördag 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *