♕ Åsikter,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ Kärleken/Sambolivet,  ♕ My Diary,  ♕ Visste ni?

Sov som en drottning

Gud vad jag har sovit. Somnade vid 02.30 inatt sen sov jag till nu, den är 15.37 på eftermiddagen. Jag behövde detta för varit de hemskaste dagarna på länge. Fanns stunder man bara ville försvinna och gömma sig någonstans. Slippa smärtan, tårarna, alla känslor.

Men efter besöket i Vuollerim, träffa alla underbara människor – kan säga med en gång att någonting hände med mig. Något inom mig. Jag kände mig som en av byn. Att höra av alla att jag välkommen när som helst igen, får mig att längta tillbaka redan ❤️ Home sweet home brukar man väl säga?

Känns som mamma och pappa var med oss. Regnade hela vägen till Vuollerim sen kom solen just när vi besökte huset och då vi körde hela vägen hem 🙂

Nu ska man njuta av ensamtiden, ser ut som att sambon är i skogen. Kanske fiskar?! Vad ska man hitta på 😉

2 kommentarer

    • Blondina

      Ja jag behövde vila ut efter allt som hänt de senaste dagarna och sen resan igår, var mycket känslor och minnen så 🙂 Men nu är man nyvaken ännu, lite borta och undrar om jag drömde allt igår, en helt fantastisk känsla fick jag med mig 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial