♕ Åsikter,  ♕ Egobost,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ Mina chihuahor,  ♕ Minnen/Barndom,  ♕ My Diary,  ♕ Visste ni?

Nyss ute med bebisarna..

Det var så skönt väder, dock blåste det men det är som vanligt när det kommer till Gällivare haha! Inget ovanligt 😉 Nu sitter jag och ska blogga ifatt, har sovit så mycket och igår vart det inte mycket bloggande då man var i Vuollerim (ville inte sitta med mobilen då man träffade folk från barndommen) och det var så mycket man fick höra, saker man inte visste om. Helt otroligt alltså. Men en sak fick jag lära mig; Karma is a bitch. Det har jag själv får erfara så att få höra att karma har nått andra, det gjorde mig lite (ursäkta) men skadeglad.

Känner mig som en helt annan människa. Jag känner mig fri 🙂 Helt fantastisk känsla om jag ska vara helt ärlig. Något starkare, och ja det är som en rejäl kick av egoboost faktiskt. Jag kan inte beskriva känslan ärligt talat.

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial