♕ Åsikter,  ♕ Egobost,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ Minnen/Barndom,  ♕ My Diary,  ♕ Visste ni?

Det vart just ett sånt avslut som jag hade hoppats på!

Dags att sova, det har varit en lång men helt underbar dag. Vilket bemötande, alla kramar och värme man fick ❤️ Jag var så välkommen tillbaka och det är mer än nog. Sa till de att efter detta besök lär jag flytta tillbaka som pensionär. Ensam eller inte. Det får tiden utvisa men hem ska jag då ☺️

Fått ett skönt avslut med huset. Det innehöll så mycket kärlek och värme, nästan så att det kändes som att mamma och pappa var med mig hela tiden. De var de nog säkert.

Att stå inne i huset, se hur det såg ut idag väckte minnen – bara fina minnen. Jag sa högt till huset; ”Se, jag är tillbaka” ❤️ Älskar det där huset och jag förstår gott och väl att ägaren också gör det!

Jag är tillfredsställd, långt in i min själ. Den själ som är trasig pga allt ont som hänt mig tidigare, som får mig att bete mig, göra saker som jag gör ibland när livet känns skit. Men även den själ som vill göra allt för mig så att jag ska bli hel igen. Huset hjälpte mig verkligen. Alla barndomsminnen hjälper mig.

Allt som har hänt, good or bad – det var då. Inte nu!

Nu kommer jag på fötter igen, tack alla fantastiska människor som jag har mött ❤️ All den värme och kärlek de gav mig i deras kramar. Det är så det ska vara.

Vänd blad, börja om, lev här och nu. Det är DET du mår bäst av. Folk kommer alltid att såra dig, behandla dig som skit och luft. Men de är inte mer värda än skiten under mina skor. Det finns inte i ditt liv och idag och de kommer aldrig någonsin att få en plats i mitt liv igen. Nej, det är dags att gå vidare. Det är dags att vända blad.

Jag mår inte riktigt bra efter allt som hänt runt omkring. Fortfarande tankar och funderingar men bara att fara bort för en dag, vara själv och få bukt på saker och ting, det betydde oerhört mycket och jag älskar D för att hon tog sig tid att göra denna trip med mig. För min skull! Det är äkta vänskap och kärlek ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial