♕ Åsikter,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ My Diary,  ♕ Vänskap/Vänner,  ♕ Visste ni?

Regnet öser ner..

Men här ser ni en som ska till Vuollerim. D och jag ska ta en mysig tripp dit och jag har verkligen längtat – LÄNGTAT tills det är dags. Jag har typ sovit konstant hela natten. Varit helt slut pga allt som hänt. Är inte på topp men jag kommer att bli. Jag hoppas att jag får må bra nu, lugn och ro, inga mer sms från en viss person som jag har visat klart och tydligt att jag INTE vill ha med att göra. När man fått beviset innan att det inte finns så mycket att hänga i julgranen där. Sen får folk snacka skit bäst de vill – inte min huvudvärk. Jag vet nu vad de är för människor hela högen 🤷🏼‍♀️

Vuollerimbruden är redo att besöka sin hemby – adjö folket 😘

2 kommentarer

    • Blondina

      Nej verkligen inte men ibland behöver man stänga av och gå igenom allt som folk har sagt, skrivit och man inser då man kommit på fötter igen, att vissa inte ens är värd mig haha 😀 Och resan igår till min hemby, besöket i mitt barndomshem gjorde mig bara starkare 😀 Finns inga tvivel om att man förändrats som fan på många sätt efter det 😀 Men tack babe, du är snygg!! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial