♕ Åsikter,  ♕ Känslor/Tankar/Ångest,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ My Diary,  ♕ Svar på tal!,  ♕ Tips!,  ♕ Visste ni?

Jag kan bara inte..

Jag har många önskningar, det är såna saker som gör MIG lycklig och glad – det lär jag aldrig få. Det uppfattas som tvång. Känslorna strömmar igenom kroppen, man känner sig ledsen, och väldigt orkeslös. Många anser såna saker som “Det är inte så viktigt” Men JAG är inte som alla andra. Jag är en speciell och unik upplaga. JAG ser det som något fint. Det betyder för mig. Hur andra ser på saken, det skiter jag i. Kalla mig va fan ni vill. Det rör mig inte ryggen. Mina önskningar, lär aldrig någonsin slå in. Och kan inte de se till att mina önskningar kan slå in, så kan inte jag se till att andras drömmar kan slå in. Det gäller att ge och ta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial