♕ Åsikter,  ♕ Egobost,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ My Diary,  ♕ Vänskap/Vänner,  ♕ Visste ni?

Min bästa vän!

Älskade Johanna. Vi har känt varandra i 17 år. Du vet allting om mig, du känner mig på djupet. Mina bra och dåliga sidor, och du har aldrig backat undan, du har aldrig lämnat mig. Du har aldrig dömt mig, ifrågasatt mina beslut javisst; det har du gjort men aldrig tvingat mig eller fått mig att ändra mina beslut. Du har heller blivit arg på mig för de. Du har alltid sagt vad du tycker om mina beslut, men aldrig tvingat mig att ta andra. Du har stått vid min sida i 17 år, och jag är bara så glad över att du finns där genom eld och vatten och att du älskar mig villkorslöst. Så en äkta vän ska vara.

Idag har vi haft världens mest intressanta samtal, och vet ni; i all denna veva kom Emy på facebook messenger så vi två surrade samtidigt som jag pratade med Johanna. Jag är omringad av helt fantastiska människor. Några av de mest viktigaste personerna i mitt liv. Älskar er så mycket! Jag är rik, så jävla rik.

Samtalet fick mig att må så mycket bättre, nu är jag varken arg ledsen eller förvirrad om någonting. Jag är lugn, avslappnad men slut i psyke och kropp. Tack för det här samtalet gumman. Det gjorde verkligen min dag/kväll.

I över två timmar satt vi och surrade på om allt mellan himmel och jord, vi var enade om mycket och det kändes så jävla bra.

Jag älskar dig gumman och jag känner på mig att vi kommer att hålla ihop flera år framöver, många många fler. Du har visat mig vad äkta och sann vänskap innebär.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial