♕ Åsikter,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ Kärleken/Sambolivet,  ♕ My Diary

Hur mysigt är det inte?

Det är så mysigt att ligga här i sängen, höra regnet snattra mot fönsterrutorna. Jag vet inte, men jag blir alldeles lugn inombords, så jag tror att jag kommer att sova så gott nu alltså. Klockan är 05:30 och jag borde sova men det blir som det blir ibland, man vänder på dygnet. Dock gör det ingenting, för när jag börjar jobba igen så har jag bara ett kvällspass sen resten nätter och sen (har jag för mig) så är jag ledig 🙂

Sambon ser något på Netflix men jag känner att jag orkar inte se det, så jag tänkte bara säga godnatt till er.

Hoppas att ni har det bra allesammans och att ni har haft en underbar fredag, det har jag och natt – kan inte bli bättre 🙂 Får se vad denna lördag bjuder på då man väl vaknar. Vi har dock inget planerat och speciellt inte nu när det regnar (ska tydligen regna hela dagen och kvällen) Ja så man lär nog mest mysa inomhus, dock är det synd vi inte äger ett hus (än) med öppen spis för då vet jag exakt vad jag skulle ha gjort då 😉 Sitta med min laptop och blogga framför den öppna spisen, med en kopp kaffe och bara må riktigt gott!

Nej, nu ska jag sova, godnatt

6 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial