10 kommentarer

 • Carolina

  Ser jättemysigt ut! Härligt att du trivs så bra i skogen. Underlättar när man har en hund 😉
  Sv; absolut, så är det ju. Just nu saknar jag inte stugan och ser framemot att få skapa nya minnen och nya äventyr i vår nya bostad 😀

  • Blondina

   Ja jag har alltid varit en skogsmulle, följde med ut i skogen med pappa då han jaga älg men sov i bilen sen (var så liten) plockat hjortron, lingon, blåbär ja men skogen är mitt liv 😉 Ja men det låter helt underbart gumman 😀 Vad kul för dig <3 Kramis

  • Blondina

   Men åhh alltså tack snälla söta du 🙂 Vet du vad såna kommentarer som din, gör för mig? Blir alldeles rörd och gråtfärdig, seriöst jag är nära att gråta. Du är fin du <3 Jo jag valde att lämna nouw, portaler överhuvudtaget och skapa min egen blogg 🙂 Kram sötis <3

   • Bella

    Du är på WordPress nu. Här var jag innan sen bytade jag till Nouw men flyttade till Blogg.se och kommer stanna där som de är nu. Iaf min tid ut haha. Jag gillar din blogg grymt mycket 🙂 Har sparat den nu så kommer kicka in här ofta 🙂

    • Blondina

     Är inte på själva wordpressprotalen eller dylikt, utan jag köpte ett webbhotellpaket (en blogg) så är inte på någon portal överhuvudtaget 🙂 Känns hur skönt som helst med världens bästa läsare och följare 🙂 Blogg.se är skitbra 😀 Nej men gud så glad jag blir, såna som du gör mig så varm och glad inombords och vet du; jag har skrivit om din fina kommentar och gav dig en länkning 😀 <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial