♕ Åsikter,  ♕ Bloggen/Statestik,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ Stalkers/Haters,  ♕ Svar på tal!,  ♕ Tips!,  ♕ Visste ni?

Saker jag inte förstår!

Om man ena dagen sitter och smutskastar mig i sin blogg, inför andra bloggare snackas det skit – varför då fortsätta läsa min blogg? Detta är så skrattretande så vill bara spy. Jag och sambon diskuterade detta, då vi såg på Trolljägarna. Om man inte gillar en person, skit bara i den personen då? Vad är det som är så svårt? Okej, för det första;

 • Läs inte personens blogg.
 • Skriv inga kommentarer. Vare sig hat eller NEJ, skriv ingenting. Skriv inte ett piss.
 • Yttra inte något om personen i din blogg. Inga uthängningar, pikningar. För gör du det, well då söker du drama och bråk (kanske det ditt liv går ut på?!) Vad vet jag, kanske du söker uppmärksamhet men ett tips från mig; Gå bara vidare. Fortsätt bara att leva ditt liv! 🙂

12 kommentarer

 • Alexandrawrotethis

  Så fruktansvärt bra skrivet! Jag förstår verkligen inte varför denna person besöker din blogg gång, på gång, vad är hennes problem?
  Och vad får hon ut av att smutskasta dig i sina inlägg? 🤔 det är ett ganska stort bevis på att något med ditt liv gör henne så fruktansvärt avundsjuk, att hon inte kan lämna dig ifred! Usch, denna tragiska människa.. 😲😲

  Du är bäst gumman! Glöm aldrig det 💗💗

  • Blondina

   Jadu de har jag undrat länge..de känns lite som att personen vill ha drama bråk och konflikter, hon kanske mår bra av att bråka med personer som hon aldrig mött eller träffat irl, varför ens fokusera på någon på det sättet när den inte vet ett skvatt om hur eller vem jag är..den inblicken får man sällan via nätet egentligen utan hur någon är etc, eller fungerar mm det får man irl haha xD Eller om man pratar dagligen och verkligen kan vara sig själv men det kunde jag inte med den personen..men att sprida massa hat bloggare emellan och smutkasta mig och mitt rykte det är det svagaste någon kan göra mot en annan människa. Men du är också bäst hjärtat <3 😀

  • Blondina

   Tydligen väldigt svårt hahah xD Kanske de vill va min vän eller är bara avundsjuka haha, sak samma bara fjortisar som håller på med sånt drama xD

  • Blondina

   Ja men eller hur? Tycker det är typiskt kissie fasoner (då hon höll på) och som Kissie eller ja, Alexandra Nilsson säger nu, det är såååå pase 😉 och ute med sånt där trams haha ;D Kanske den här personen/ de här personerna missat de hela hahaha xD

  • Blondina

   Haha de hoppas jag innerligt att personen/personerna gör, de är så fjantigt att “Åh jag stör mig på den personen, nu ska jag pika” Okej, till va för nytta? Ha drama i sitt liv, konflikter och bråk..eller uppmärksamhet rakt igenom? 😉

  • Blondina

   Ja jag fattar inte..jag menar man kan inte tycka om allt och alla MEN man måste kunna respektera andra och bara låta de vara 🙂 Men vissa tror att de vinner på att skriva en massa skit på bloggen om en person de inte gillar och verkligen små pikar, de är så sjukt så det finns inte. Varför inte bara gå vidare, sköta sitt och rå om de personer som verkligen betyder, eller? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial