♕ Åsikter,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ Kärleken/Sambolivet,  ♕ My Diary,  ♕ NEW IN,  ♕ Tips!,  ♕ Visste ni?

Min nya kamera

Alltså shiet sorry för dåligt bloggande mina älskade läsare men vi for och hämtade ut paket, min kamera från Elgiganten och nu stack sambon för att meka med bilen 🙂 Så nu äntligen har jag tid att blogga lite och köra en liten uppdatering om saker och ting.

Ikväll blir det något från pizzerian, tycker jag och sambon förtjänar det. Plus, det är ju fredag 😉

Känns riktigt nice ändå att ha fått hem den här kameran, nu är den dock på laddning men testade att ta bilder och ändrade lite i inställningarna. Jag är så glad 😀 Äntligen har jag fått den kamera som jag så länge har velat ha. Och än så länge kan jag säga att jag rekommenderar den som fan.

Tagit lite bilder för instagram också, på kläder jag fick hem idag också. Jag vart så jävla snygg så det chockade mig helt 😀

Vad gör ni ikväll?

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial