♕ Bloggutmaningar

Bloggutmaning mellan Blondina och Jessica

Har en bloggutmaning med Jessica och hennes ord som hon skrev om mig (jag gav henne utmaningen att skriva sin uppfattning om mig) var de finaste jag läst på länge. Ögonen tårades och blev alldeles rörd. Tack! (Ni kan läsa inlägget här)

Hennes utmaning till mig var följande;

Vad tycker och vad har du för uppfattning om mig egentligen?

Jag känner inte dig på djupet, vi har heller aldrig träffats men under vårat första telefonsamtal som vi hade så kändes det som att jag var i samma rum som dig, att vi satt och snackade som vi känt varandra i flera år. Det fanns inga konstigheter, det var inte stelt utan det var avslappnat och tryggt. Jag uppfattar dig som en väldigt glad och social person, och med handen på hjärtat så är du väldigt mån om andra oavsett.

Jag tror att du uttåt vill vara stark och kunna ta hand om allt och alla, men att du också behöver någon som tar hand om dig och stöttar dig när du inte mår så bra.

Du har sjuk och konstig humor, precis som mig och typ detta är våran humor. Behövs inga flera ord angående detta 😀 Hahahaha!

Du är också väldigt lätt att prata med, öppna upp sig inför och du säger exakt vad du tycker och känner om saker. Och du har ofta klockrena svar som får mig att ramla ur sängen av skratt. Du är en glädjespridare, även de dagar du själv inte mår så bra – precis som mig.

Jag uppfattar dig också som ganska känslig men inget du vill ge ett sken utav.

Love ya babe!

Min utmaning till Jessica är följande;

Vad är det bästa och sämsta med att blogga?

6 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial