♕ Åsikter,  ♕ Bloggen/Statestik,  ♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ My Diary,  ♕ Tips!,  ♕ Visste ni?

Känslan att äga sin EGEN blogg

Jag vet inte vad det är, men jag känner mig ständigt glad då jag ska blogga, och jag måste säga att det är en slags fristad när man inte är på en portal och bloggar. Jag får inga notiser på mobilen (visst de kan man stänga av) men att slippa att ha en app utan kan blogga via internet apparna utan problem och krux, jag har inga stressmoment om alla lajvs eller “chattforum”. Jag får inga mail heller, reklam om tävlingar osv. Jag är fri. Så ja, att skaffa mig min alldeles egna blogg och inte vara “ägd” av en portal är fan det bästa beslut jag någonsin har tagit.

Läsarna strömmar in, och det bästa är att jag har alla inställningar som gör att jag ser exakt vilka bloggare som läser min blogg, hur många som läser den (exakta antalet) och vars de befinner sig, och hur de har besökt min blogg. Via instagram, Facebook – you name it. Så nu vet jag vilka som snokar för vissa kan uppenbarligen inte släppa mig 😉 Im special!

Jag kan rekommendera er att skaffa en egen blogg, för jag säger bara det; Wow! Jag känner mig mer seriös nu, känner mig inte stressad över att “tjäna pengar” per klick eller på annat sätt som andra portaler har. För jag tjänar ändå på det jag gör med min blogg med tanke på alla besökare, alla underbara följare och samarbeten som jag får. Det är 10 gånger bättre.

9 kommentarer

  • Blondina

   Nej men exakt, jag har nog aldrig varit en portal människa för har bara känt stress, och bytt portaler hit och dit men nu har jag skapat min egen blogg som jag kan köra när och hur ofta jag vill 😀 Kraaaaam bästa fina du <3

  • Blondina

   Ja de tycker jag, kostar inte så satans mycket men du får betala en slant MEN det är så värt det för det är bara din blogg 😀 Ingen portal kan bestämma över dig du känner ingen press om någonting 😀 O väljer du detta så följer jag ju givetvis din blogg <3 Kram

  • Blondina

   Ja verkligen 😀 Jag lär inte gå tillbaka till nouw eller nån annan portal för nu har jag gjort mitt val och slipper all press med statestik, tjäna pengar etc, jag har mina samarbeten och många besökare ändå 🙂 Tack vännen och detsamma snygging <3

  • Blondina

   Det är väldigt skönt då jag dels är less på portaler, för de är ju en slags press då (tror inte man tänker på det alltid) men att skriva inlägg för att tjäna pengar (jag gjorde sällan sånt för vill liksom bestämma själv vad jag vill rekommendera) sen får man inte så mycket betalt per klick etc, sen är de flesta chattforum typ (blir sällan privat) skickar pm, lajvar etc och alla notiser man får så fort någon kommenterar vilket stressar så man fick stänga av notiser på mobilen för att slippa, sen när man loggar in är det typ 14 olika notiser, någon har svarat på din kommentar, någon har skickat pm, andra har gillat eller kommenterat. Jag får inga notiser här, jag ser bara att jag har fått kommentarer och det är så skönt 🙂 Tycker du ska överväga och fundera på det, visst kostar det en slant men så värt det sen att äga ett eget domännamn ojoj 😀 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial