♕ Känslor/Tankar/Funderingar,  ♕ My Diary

Vad det blåser…

Gud vad det blåser ute, seriöst är det höst nu? (I hope not!) Men garanterat blir det sommar då min semester är slut, en typiskt klassiker haha 😀 Men jag hoppas att vi får lite sommar nu innan våran semester är över. Sambon har också semester nu (tur det vart samtidigt som mig) men han har fått jobba extra nu då det är marknad i helgen.

Chillar framför youtube nu, dels för att Viafree har reklam var 4;e sekund och jag pallar inte det. Man kan inte se Beverly Hills utan en massa reklam, man blir fan galen 🙁

Vad gör ni denna lördag morgon? 😀

12 kommentarer

  • Blondina

   Jag håller med dig, de är verkligen som storm och jag garanterat att när min semester börjar få sitt slut o alla andra på mitt jobb går på semester då kommer värmen och solen. Visst är solen framme men de är kalla vindar 🙁 Vill inte gå ut nu alltså fy fan 🙁 Så besviken just nu…är typ blekast i kvarteret i år igen 🙁

 • Evy

  Tråkigt att du har sånt blåsväder då. Du får hoppas du får lite härlig sommar värme igen då till slut. Här har det varit en del sommarvärme iallafall medcnåb liten regn skvätt till å från. Men idag lördag skiner solen hos mig iallafall. Jag vakna nyss lite före 11.😊 ska snart gå upp å ta mig frukôst, sen får jag se vad som hittas på.🙂

  • Blondina

   Jadu vi får se, när min semester är slut då kommer väl värmen 🙁 Och det är marknad idag får se om vi åker på den, kanske hittar något snygg 😀

  • Blondina

   Känns faktiskt som höst, när jag var på stan med min kompis för ett par dagar sen blåste de så kallt så vi kände direkt; är de höst igen eller vad fan händer 🙁

  • Blondina

   Det är lite sol ibland men blåsten är den som stör mig 🙁 Ja jag hoppas också det men rädd att värmen och vindstilla kommer då semesten är över och man börjar jobba, och man dör av svett i huset hahah xD

  • Blondina

   Ja de är bara skit dock sa sambon att det inte var så farligt ute 😉 Kanske blir en kort sväng på marknaden sen, vi får se vad jag känner för 🙂

  • Blondina

   Ingen portal 🙂 Jag skrev ett inlägg tidigare, typ mitt första inlägg om detta igår att det är min alldeles egen blogg 🙂 Ingen portal som “äger” mig 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *