♛ Deep Shit,  ♛ Hem och Inredning,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Tess

Tvätta & ont i magen

Jag somnade i några timmar i soffan inatt, tror jag somnade vid 03.00 tiden och vaknade runt 05.00 av en skitwierd dröm haha 🙂 Nåja, har sett några avsnitt av Pretty Little Liars, och chillat. Hade lite ont i magen tidigare, kanske av oro I dont know men de börjar släppa nu. Skönt!

Funderar på att kasta in en maskin med tvätt, få de överstökat och kanske renbädda. Måste ju också göras, japp på min lediga dag. Wiee!

Bildresultat för funny washing clothes animated gifs

Fryser gör jag också, hungrig som fan men knappt något ätbart hemma. Vette fan om man ids gå till affären, känner mig matt i kroppen efter alla nätter. Nåja..får se vad jag kan hitta på 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *