♛ Deep Shit,  ♛ Jobb & Framtid,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Livet som Undersköterska,  ♛ Näthat - Hur hanterar du det?,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ Stalkers & Haters,  ♛ Svar på Kommentar,  ♛ Tess,  ♛ TIPS!,  ♛ Visste ni?

ÄR JAG EN HORA?!

Japp det ordet får jag ofta höra. Jag förstår inte hur folk tänker som kläcker ur sig såna ord till tjejer. Och då menar jag inte bara då män kastar ut sig såna ord i ilska eller då de blir ratade, utan även vi tjejer är grymma på att säga såna ord till varandra. Och om vi tjejer kan säga såna ord till varandra, så är blir det ju okej för killar att säga såna ord till oss också. Men jag förstår faktiskt inte varför man ens kläcker ur sig såna ord. Så låt mig då dra ett fakta för er alla inkompetenta jävlar som använder dessa ord till oss tjejer så fort ni blir ratade eller blir förbannade på oss;

Hora är alltså att vara prostituerad, dvs sälja sex för att kunna försörja sig.

Det är ett väldigt gammalt yrke,

som inte började förrän i mitten av 1800-talet.

Prostitution är förbjudet i Sverige idag.

Det roliga är att många män ser oss kvinnor som horor om vi har haft sex med många men när män har sex med flera kvinnor är dom “The man” Hur kommer det sig?

Jag har blivit kallad för hora alldeles för en liten stund sedan, bara för att jag ignonerade en kille i en grupp på facebook. Jag svarade enbart på en tjejs fråga som hon la upp i en grupp (behöver inte gå in i detalj vad hon frågade) men killen skrev ett par svar på min kommentar men orkade inte svara. Så skrev han “Hallå, svara då?” Men jag orkade inte, jag är på jobbet och kände inget intresse i att svara honom. Sen kom ordet hora och några facebookmeddelanden om om vilken hora jag var, att jag levde på killars pengar och vilken äcklig teaser jag var. Han blockade mig sen efteråt (kanske var han rädd att jag skulle svara något kaxigare och mer moget tillbaka och klarade inte av mothugg, jag vet inte) Men det är inget jag orkar ta åt mig utav eller bry mig om honom överhuvudtaget för glåpord och sånt tar jag inte åt mig utav för har hört det i princip hela mitt liv sen jag bodde hemma. Detta var bara ett raggförsök från hans sida som inte gick hem helt enkelt. Men det roliga var, att jag bara svarade på tjejens fråga i gruppen, jag visade inget som helst intresse på de andra som svarade utan bara min personliga åsikt kom fram och han försökte ta kontakt med mig som inte gick hela vägen hem.

Nåja, det finns folk till allt och det är bara de svaga människorna som använder sig utav grova glåpord som inte har något annat att komma med. Kom ihåg det 😉 Nu ska jag fortsätta jobba. Adios!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *