♛ Deep Shit,  ♛ Jobb & Framtid,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Kropp & Värk,  ♛ Livet som Undersköterska,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ Tess,  ♛ Visste ni?

Jobb, jobb…

Började 21.15 så jag och G tog efterskrapet och la några brukare direkt jag började 🙂

Jag och L är ensamma häruppe för överlöparna är därnere och passar varsin brukare – det är fan inte hållbart 🙁 Så det blir att jag och L får hjälpa varandra men med alla larm, fallrisker osv hur fan ska det gå?! Har massa redan att göra på min avdelning och L på sin som hon är på. Wtf!

Men det går nog bra – hoppas jag iallafall. Men varit och hjälpt henne och hon har hjälpt mig och jag har sprungit på larm och hjälpt några så… vi hoppas att natten blir lugnare nu.

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *