♕ Dagens MEST pinsamma människor,  ♛ Deep Shit,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Kropp & Värk,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ Stalkers & Haters,  ♛ Tess,  ♛ Visste ni?

Dont get it?!

Hej gullungar 🙂

 

Är allt bra med er? Själv är jag lite groggy och nyvaken men jag vaknade strax innan 15.00 av att sambon kom hem. Jag somnade vid 04.00 imorse, för jag ska ju jobba några nätter nu. Så måste vända på dygnet, känns tungt på sätt och vis att vända på det igen för vet vilket helvete jag har att vända tillbaka det, men väl på jobbet så brukar det kännas bra när jag väl ska vända tillbaka dygnet. I värsta fall har jag dygnat men mår alltid piss efteråt, tyvärr.

Idag har jag mest glott på Pretty Little Liars, gjorde det även inatt. Så bra serie 🙂 Jag har verkligen fastnat för den. Har ni sett den? Hah, dum fråga 😉

Har ätit lite lasagna med min älskade sambo, nu har hag tagit en lättöl och ska bara vara ett tag. Får se om jag ska vila middag eller vad jag ska göra, jag funderar fan på det. 

Känner mig så off idag, och jag tror det bara är för att jag är trött. Och jag är inte haj på att blogga heller känner jag, blir ett kort inlägg men älskar att skriva.

Sen förstår jag inte varför vissa här i stan snokar i bloggen, när de redan spridit runt en massa skit om en. Haha, asså vilka hycklarfittor de finns 😀 If you dont like me, well dont stalk me!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *