♛ Deep Shit,  ♛ Jobb & Framtid,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Livet som Undersköterska,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ Tess,  ♛ Visste ni?

Körigt på jobbet

Vi var bara tre under middagen, jag, L.N och L har stressat med mediciner, få upp alla till matsalen, duka, hämta matvagnen 😴 Två var på demensutb och de tog inte in extra under den tiden. Så ja, lite mör är man i kropp och sinne är vi men det ska gå bra ikväll – I hope!

Har rast nu i 45 minuter, så jävla skönt 🙂 Sen bara en kväll kvar och sen tre nätter. Värsta är att de har dragit ner på folk nu.. nu på natten är vi bara 5 stycken 🙁 Förut var vi 6 stycken, två förmiddagar har det varit kort om folk så dagpersonalen var helt slut innan de gick hem.

Hoppas det blir ordning på detta för inte meningen att personalen ska slita ut sig eller?! 🤔

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *