♛ Amor Vincit Omnia /Samboliv,  ♛ Deep Shit,  ♛ Den där jävla ångesten,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Tess

Trött denna lördag

Var så trött somnade vid 08.00 imorse vaknade vid 15.30 tiden att sambon pussade på mig. La mig i sängen men kunde inte somna om så gav upp och satte mig i soffan och nu ser vi på Jocke och Jonna livestream.

Och värsta lyxen – sambon hämtar pizza från bästa Pizzabagarn – hoppas att de har öppet bara för alla pizzor är så tunna och blir fan aldrig mätt på de vanliga pizzorna. Man blir som hungrig igen efter ett tag men inte när jag ätit från Pizzabagarn. Never ♥️

Denna lördag vill jag må bra, jag orkar inte mer mer ångest och tårar. Känner jag inte har någon kraft eller ork för något mer. Att bara mysa framför Jocke och Jonnas livestream – de duger denna lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *