♛ Deep Shit,  ♛ Den där jävla ångesten,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ Tess,  ♛ Vänskap & Nöjen

Nu är denna donna slut..

Nu ska jag försöka sova, klockan är typ 08.00 på morgonen. Tänkte ge upp och skita i att sova men hade så ont i huvudet pga alla tårar och ångest så jag ska nu slänga in handduken och sova i den mest obekvämaste soffa ni kan tänka er.

Har pratat med min fina vän Sandra inatt om allt mellan liv och död och alla tankar som vi bär på. Skönt att bolla tankarna med någon faktiskt ♥️

Jag sa att jag hoppas att mamma och pappa möter mig när jag väl dör. Det hade varit en trygghet. Saknar de varje dag. Ibland vlll jag bara ringa mamma och kolla om vi kan komma förbi och hälsa på..men det går inte.

Lånade en av sambons T-shirts för skitade ner min andra tröja jag hade på mig 😂 Klant!

Godnatt eller nå 😘

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *