♛ Amor Vincit Omnia /Samboliv,  ♛ Fashion, Hair, Nails & Makeup,  ♛ Gåvor och Presenter,  ♛ Hem och Inredning,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ Samarbeten,  ♛ Sex, Sexleksaker, Kärlek & Relationer,  ♛ TIPS!,  ♛ Visste ni?

Alla hjärtansdag present hos Coolstuff.se

Snart är det alla hjärtans dag och jag vet att många tycker att den dagen är kliche. Inte jag, inte nu längre för jag har verkligen funnit kärleken i mitt liv. Den rätta. Vad folk än säger så är det vi har något speciellt och därför ser jag framemot alla hjärtans dag hädanefter. Helt sjukt eller hur men det är så jag känner.

Jag kan tipsa er om att Coolstuff.se har en massa fina presenter som ni kan ge till eran käresta på alla hjärtans dag. Just till din babe! 😉

Idag fick jag hem en mugg till min sambo från Coolstuff.se, den passar verkligen in hur jag känner om han en vacker dag skulle tvivla. Då ska han ta fram muggen, titta på den och dricka sitt te eller vad han nu vill dricka ur den. Ni hittar den här! Visst är den frän?

Sen fick jag även hem ett halsband och en mussla, i den musslan ligger det en pärla och varje pärla är unik avsedd för just dig. Det är som ett lotteri, och alla pärlor har unika betydelser. Jag fick den vita och den innebär visdom. Jag gillade den verkligen, antar att jag är vis?! 😉 Visst är smycket och pärlan söt? Ni hittar den här!

Jag tycker att ni skaffar er det här setet till alla hjärtans dag och sen berättar ni för mig exakt vilken färg ni fick på pärlan, det skulle vara jättekul för mig att veta 🙂

Black = For love 

Cream = For Success

Peach = For Health

Purple = For Wealt

White = For wisdom

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *