♛ Deep Shit,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Näthat - Hur hanterar du det?,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ Svar på Tal!,  ♛ Tess,  ♛ TIPS!,  ♛ Visste ni?

Viktigt att tala om!

En sak jag inte förstår, det är hur vissa killar tänker. Nej inte alla utan vissa. Så fort en tjej ser bra ut, tar lite bilder (vissa kanske lite mer utmanande för de älskar hur de ser ut) så är det vårat fel om vi triggar igång alla psykopater som finns och då är det plötsligt vårat fel. De kan inte glädjas över att tjejer har bra självförtroende och gillar sitt utseende utan de måste komma med grova kommentarer eller påhopp för att sänka oss. Är det fel att vi tjejer har bra självförtroende och är nöjda över hur vi ser ut? Och bara för att man ser bra ut behöver de inte betyda att vi är kalla, elaka och hjärtlösa men förstår om killar har fått uppfattningen om detta vid riktigt hemska upplevelser på krogen eller på fester. Jag menar, alla tjejer är inte så jävla snälla mot killar – utan gör allt för att sänka deras självkänsla och självförtroende. Hånar de när de ger killen dissen, kallar de fula osv.

Senast inatt (jag sov vid den här tidpunkten) fick jag en riktigt obehaglig kommentar av någon som kallade sig Klas och vad jag antog var hans ålder var nog med tanke på hans email adress så är han betydligt äldre än vad jag är.

Han påstod alltså att pga mina bilder, hur jag ser ut och vad jag lägger ut med andra ord så förtjänar jag att bli våldtagen, att det är något jag gillar och att såna tjejer som jag (med mitt utseende) så betalar killar allt för mig, jag behöver i princip inte göra någonting och jag förtjänar själv om jag blir våldtagen. Jag var med andra ord en hora och en bortskämd golddigger.

Det sjuka är att jag sällan fått presenter och blommor av någon, visst kanske om de har dåligt samvete över något de gjort eller dylikt utan det mesta är saker jag köpt själv för egna pengar, vill någon köpa mig något så måste jag acceptera det även om jag är urusel när det kommer till överraskningar och presenter. Man är inte van att bli “bortskämd”. Jag fick blommor av min sambo nu för ett tag sedan och fått överväldigande fina julklappar av honom och andra presenter. Mer än jag själv tycker att jag förtjänar men hur kan man tycka att någon förtjänar att bli våldtagen?

Jag har redan blivit våldtagen, upprepade ggr. Jag tänker inte nämna namn eller när det hände, det är oväsentligt för det var i det förflutna men en sån upplevelse är inget jag vill uppleva igen. Det var det mest traumatiska upplvelserna jag någonsin har varit med om. Något jag inte ens önskar min värsta fiende. Jag personligen trodde aldrig att jag skulle uppleva sex som något skönt igen, jag fick faktiskt under en period; Vestibulit (när sex gör ont) och det är vidervärdigt att ha. Forskarna misstänker att smärtan är kvar som ett minne i kroppen att kroppen minns vad som gjort ont (typ under våldtäkt, ha sex under svampinfektion, även då är man röd och irriterad så de smärtar vid sex, eller att man inte är nog våt under sex, inte nog upphetsad så de gör ont) Det är som en försvarsmekanism för kroppen. Vestubulit orsakar även smärta då man ska föra in en tampong. Med tiden kan de tränas bort, det krävs tålamod och försiktighet, få tillbaka lusten igen.

Jag raderade kommentaren, blockade ipn och tänkte inte mer på det men efter ett tag blev jag väldigt förbannad och nästan kränkt. Jag tror inte att någon tjej älskar att bli våldtagen och tror heller inte att någon vill bli det heller. Nej, rättare sagt; Jag vet att ingen vill bli det. Det är nog alla tjejers värsta marddröm helt ärligt talat. Så tänk er för innan ni dömmer någon efter dess utseende. Bara för att jag ser bra ut, så betyder de inte att jag är en elak och hemsk människa, och jag gillar definitivt inte att bli våldtagen.

Innan man ens skriver en massa hat, tänk på att bakom skärmen är det en livs levande människa som också har känslor. Ni som skriver hat är fega kräk som tror att ni kan bete er hur som helst. Tänk igen nästa gång ni ens funderar på att skriva något, och att ip adressen är lätt att söka upp med rätt kontakter.

Sprid kärlek – inte hat! Var snälla mot varandra istället, för som jag alltid har sagt; Karma is a bitch – What goes around comes around!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *