♛ Deep Shit,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Tess,  ♛ Visste ni?

Paket hämtning

Ska ta upp viktiga saker för er sen om en kommentar jag fick inatt men inte nu. Det får bli ett senare inlägg 🙂 Det här inlägget ska bli mer “roligt” om man ens kan kalla det för de?!

Jag somnade några timmar i soffan, sov från 00.00 till 03.30 ungefär. Utvilad och nöjd! Så har massor att göra idag, ska ta resten utav disken, göra fint i köket, ska ta tvätten och sen gå en promenad till macken för att hämta ut paket. Ett samarbete. Sen till Coop för att hämta ut en jävla massa paket 🙂 Bland annat en massa böcker som jag har köpt billigt på Bokbörsen och lite annat ♥️

Smarbeten – sånt får mig så glad, att företag vill samarbeta med mig, jag känner verkligen att jag duger – att min blogg duger och att de ser mig och min blogg.

Jag blir nervös, pirrig i magen precis som ett barn innan det är dags för att öppna julklapparna ni vet. Blir rörd och helt ställd! 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *