♛ Kost & Träning,  ♛ Kropp & Värk,  ♛ Tess,  ♛ Visste ni?

Orkar bara inte..

Jag har verkligen inte orkat pallra mig till affären, vi tar det då sambon slutar jobbet för jag vart helt orkeslös och kanske jag är trött pga kylan?! Har så ont i ryggen, axlarna ja hela kroppen. Vet inte om jag legat knasigt, att kuddarna har varit åt tjottahejti eller om det verkligen är kylan som gjort att jag spänt mig då jag har sovit, I dont know men störande som fan är det. Måste kanske ta en alvedon istället, för jag har tränat  för att få värken att släppa men det funkade inte. Sen tvättat en maskin redan och ska fortsätta med detta. Även byta sängkläder, är fan på tiden men nu ska jag ta de lite chill efter träningen.

Jag hoppas att ni har det bra denna härliga torsdag 🙂 Det har jag, trots värken för ser framemot en massa paket som rullar in. Återigen fick jag notis om ett paket på macken, så man måste drutta dit och hämta ut paket också, igen 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *