♛ Amor Vincit Omnia /Samboliv,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ Samarbeten,  ♛ Tess,  ♛ Visste ni?

En kopp kaffe & securitas utanför Coop

Hämtade ut paketet från macken, sambon var en ängel som körde mig. Ställde oss utanför Coop efter att vi cruisat runt ett tag för att klockan skulle gå fortare men vid 07.30 öppnades aldrig affären. Men Securitas gjorde en liten sväng, undrade just vad som hänt för sen stod de på baksidan 🤔 Whats happening?

For hem och tänkte “Jaja, jag får väl knata dit senare” Sambon skulle till jobbet och vi kunde inte stå där hela dagen 🤷🏼‍♀️ Han har ett jobb att sköta och jag kan inte lita på att han ska offra all tid i världen för mig. Nej nej, kan gott och väl ta en promenad senare, lite frisk luft skadar inte även om de är runt -30 här hos oss nu 😀

❄️ Ni kan designa en egen mugg här! ❄️

Kom hem sen iallafall, han släppte av mig utanför våran port. Sen gjorde jag lite kaffe, har faktiskt inte druckit kaffe sen förra onsdagen, inte varit sugen eller nå. Skit wierd! Men det räckte men en kopp, har nästan fått en avsmak när det kommer till kaffe, vad händer med mig egentligen? Är jag frisk eller? Hahah jag som alltid har älskat kaffe, börjar jag bli för gammal?

Nåja funderar om jag ska knata dit igen om en stund för har massa paket att kånka hem sen och måste köpa toapapper och något bröd, mer pallar jag inte att kånka på i denna kyla helt ärligt talat 🙄

Vad gör ni idag? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *