♛ Amor Vincit Omnia /Samboliv,  ♛ Hem och Inredning,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Kropp & Värk,  ♛ Tess

Slut som artist..

.. ja eller bloggerska. Jag valde att gå upp och ta lite mer disk. Jag hade myror i kroppen för har man väl börjat vill man fullborda det men nu orkar jag seriöst inge mer. Diskat sen 08.30 typ och nu, well jag kan säga jag är stolt över resultatet 🙂 Men ryggen värker så det var tur att posten kom nu med min alvedon haha!

Sen kan man göra det lite finare med dukar eller vad man nu vill göra, ser svintrist ut nu men vi städade bort julen sen när allt var klart var de typ bara köket kvar 😂 Inge än orkade ta itu med de men nu tänkte jag göra sambon glad och mig själv så man vågar gå in i köket utan ångest 🤭

Hoppas ni alla har det bra iallafall alla sötnosar 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *