♛ Deep Shit,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Vänskap & Nöjen

En tanke till dig 💗

Det här inlägget handlar inte om mig utan om någon sina går igenom en stor sorg just nu, nämligen min vän Sandra som har förlorat sin pappa idag.

Kände direkt hur tårarna var på väg att komma då jag såg inlägget på hennes Facebook, tänkte direkt; Nej nej nej!

Nej jag kände inte hennes pappa, aldrig mött honom. Aldrig träffat Sandra heller men vi var vänner så pass länge förut (vi började prata på Lunarstorm) och trots allt bråk och alla tjafs vi haft i 5-6 år så är det är pase. Jag ältar inte på det som har hänt utan jag blickar framåt.

Vi har äntligen hittat tillbaka till varandra och är stolt över att se hur hon utvecklats och förändrats, till en helt underbar människa. Och jag bryr mig om henne.

Men att gå runt och veta hur hennes sorg känns, den här saknaden och att jag vet hur smärtan hon går igenom just nu, äter upp en inifrån. Det finns inget värre än att förlora en förälder, jag vet för jag har förlorat två.

Jag skulle inte ens önska denna smärta och sorg till någon, inte ens till min värsta fiende. Men jag hoppas att hon vet att jag finns här för henne no matter what.

Tänker på dig Sandra ♥️

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *