♛ Deep Shit,  ♛ Den där jävla ångesten,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Tess,  ♛ Vänskap & Nöjen,  ♛ Visste ni?

Vad är det som händer?

Varit så trött och off, gråtit och vaknat av de. Gått för att dricka vatten sen i säng igen. Huvudet dunkar, ögonen känns som igen klistrade. I huvudet snurrar tankar, en klump i bröstet, vill inge mer nu. Orkar inte. Har heller ingen matlust jag bara dricker vatten cola men fick i mig fil iallafall. Matlusten kommer nog när allt är bra och känns bra 🙂

Fick ett sms av G också så jag ringde upp, kan inte fatta helt ärligt talat men är en ju en del av livet. Inte så konstigt. Men jag vart så chockad, så tappade först mobilen för höll på att sms en vän och jag märkte att jag skakade på huvudet. Det var förväntat men inte än, även om magkänslan förut sa något helt annat. Men men, life goes on eller hur?

Myser i soffan med mitt täcke – så skönt och bara vara. Ser nån film om jordens undergång or something. Tänkte se en serie som min fina vän Sandra tipsade om men hittade den inte, bajs! 💩

Har smsat lite med en familjemedlem också ikväll – tur jag har någon från familjesidan att prata med som inte dömmer mig för gammal skit som många gör. Ältar, dömmer och drar upp skiten 24/7 bara för att de själva har lite till liv eller mår piss med sig själva. Men hon och jag vet att vi är bra och att vi duger precis som vi är ändå 😉

Ja, så vi får se när vi kan ses, vore hur underbart som helst 💗 Vi har pratat om att dra till mitt barndomshem och ja, ta igen gamla minnen, prata mm. Behöver det avslutet.

Ens familj behöver heller inte vara av kött och blod, en familj väljer du själv.

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *