♛ Deep Shit,  ♛ Den där jävla ångesten,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ Spöken & övernaturligt,  ♛ Tess,  ♛ Tips på TV serier,  ♛ TIPS!,  ♛ Vänskap & Nöjen,  ♛ Visste ni?

Vackra vintern

Kan inte sova men borde. Är helt knäckt. Men tankarna snurrar, försöker jag sova är de igång igen så fort lampan släckts och jag bara gråter. Vad är dröm och vad är verklighet.

Det var så vackert ute inatt, då jag gick ut med hundarna, tänkte ta en promenad med musiken dunkandes så de kunde döda alla tankar men att gå nerför trapporna och upp, benen kändes som gummi, ingen kraft så tänkte jag tar de senare när solen tittar fram. Gå och hämta paket och få frisk luft.

Vintern är så jävla fin 💗

  • Förresten, har smsat med min fina vän Sandra. Vi pratade om serien jag kollar på nu, DIMMAN och såg först efter en drös med avsnitt att det är fan Stephen King som gjort filmen och nu finns det även en serie baserad på den filmen. Därför jag tyckte den var lite skum till en början men efter några övernaturliga scener och alla bitar faller börjar falla på plats så har jag börjat fatta de hela “skumma” i serien och jag har fastnat mer och mer för den. Ju fler avsnitt som går dessto mer börjar jag ju hajja hela serien och allt det övernaturliga 🙂 Ska fortsätta sen och se hur det hela slutar.
  • Klockan är halv fyra men skiter i det, kan ändå inte sova just nu. Är ni vakna och vad gör ni?

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *