♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ NEW IN!,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ Tess,  ♛ TIPS!,  ♛ Vänskap & Nöjen,  ♛ Visste ni?

Min nya almanacka från Personligalmanacka.se

Hej på er! 

Är allt bra med er? Jag hoppas det. Jag mår faktiskt lite bättre men är slut psykiskt. Drama här och drama där, inga vikarier som dyker upp till jobb fastän de har tackat ja. Nåja, har iallafall pratat med G och L ikväll sen jag kom hem, G smsade mig och så frågade jag L hur hon mådde ja, vi är enade om en hel del. Känns så jävla skönt att de finns i mitt liv. De är bäst!Bildresultat för pink gif png animation

När jag kom hem efter 20.00 tiden, så hade jag fått ett paket ifrån Personligalmanacka.se och det var min almanacka som hade kommit, det är behövligt, nu kan jag skriva upp mina arbetstider i den och slipper ha mitt schema drällandes på papper i min väska 🙂

Personligalmanacka.se kan du designa din egen privata, personliga almanacka 🙂 Och de har fri frakt! Jag rekommenderar verkligen deras shop. Jag är svinnöjd med min almanacka och ska snart fylla i mina arbetstider. Har ni handlat därifrån? Gör det, jag säger bara; WOW! Min almanacka vart så snygg!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *