♛ Hem och Inredning,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Mitt liv som Blondin,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ Samarbeten,  ♛ TIPS!,  ♛ Visste ni?

Min nya mugg från Happymug.se

Att ha en favorit mugg då man ska dricka och njuta av sitt kaffe, det är så typiskt mig. Jag vill ha den perfekta muggen, jag vet jag är kräsen men det är sån jag är. Hittar jag en mugg på en affär, som skriker “Tess” eller “Blondina” en mugg som stämmer in på mig och min personlighet då ska jag bara ha den.

Jag fyndade just den perfekta muggen på Happymug.se och jag fullkomligt ÄLSKAR den!

Vill ni ha en personlig mugg, så besök Happymug.se. De har alla färger, och stilar för alla. Just för dig 🙂 Du kommer inte att bli besviken, trust me. Och dessa muggar är väldigt tåliga, så de lär hålla bra 😉

Imorgon innan jobbet ska jag njuta av en kopp kaffe i min nya mugg, inviga den ordentligt. Har inte varit sugen på kaffe hela helgen, dels för att jag dricker så mycket kaffe på jobbet att man inte får suget hemma men imorgon ska jag försöka kliva upp skapligt och mysa ner mig i soffan med min nya fina mugg. Kanske sätta mig med en bra bok, dricka kaffe och bara vara. Leva!

Vad tycker ni om min mugg? Och hur skulle ni önska att eran mugg såg ut? 🙂

 

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *