♛ Deep Shit,  ♛ Den där jävla ångesten,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Mitt liv som Blondin,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ Svar på Tal!,  ♛ Visste ni?

Deep shiet

Om jag inte duger genom dom dåliga dagarna så duger jag väl heller inte under de bra dagarna. Kan man inte säga de bra sakerna om mig kan man även hålla käft om de dåliga. Om man inte lyssnar på mina känslor varför ska jag då lyssna på andras? Om jag är osynlig genom de dåliga perioderna då behöver jag inte vara synlig genom de bra heller. Straffa mig inte för saker jag känner och tycker, eller för misstag som jag har gjort. För jag vet att du är långt ifrån perfekt du också.

Sopa rent framför din egen dörr innan du kastar skit på någon annan.

Ta mig för den som jag är, för varje dag som jag lever och lär. Annars kan ni bara gå. Får jag inte göra misstag eller inte känna som jag känner, då passar jag inte in i ditt liv. Jag är jag, och kommer inte förändras för din skull. Aldrig för någon.

2 kommentarer

  • Sandra

    Hoppas att du inte har såna människor i ditt liv vännen?! För dom hör inte hemma där isåfall. Kasta dom långt bort! Fort dom ögat. Du förtjänar det bästa och enbart det bästa ♥️

    • Nej nej, bort med såna 🙂 Jag rensar så fort de inte kan ge mig de jag ger de.. ge och ta eller hur? 🙂 De suger ju musten ur en så de får skylla sig själv om man inte lägger ner 100% på mig när jag ger 100% 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *