♕ Dagens MEST pinsamma människor,  ♛ Deep Shit,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Mitt liv som Blondin,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ Svar på Tal!,  ♛ TIPS!,  ♛ Visste ni?

Att bestämma över någon annan

Förstår inte poängen med att bestämma över en annan. Som något kontrollfreak som styr och ställer. Exempelvis såna som tvingas av sin partner att sluta blogga, ha instagram och Facebook – why? Känner till många som fått ta bort bloggen pga sin partner. What a fu..!

Med handen på hjärtat, om man håller mig för hårt i kopplet, så sliter jag mig lös. Och flyr. Jag vänder inte tillbaka. För jag är van vid bloggen och instagram. Skulle nån tvinga mig att ta bort är valet enkelt. Älskar att blogga och instagrama. Tycker det är kul och varit en del av mitt liv så länge. Skulle inte vara lycklig utan de.

Har bloggat och kört instagram så länge jag kan minnas och vill fortsätta med det tills jag personligen ledsnar. Fått samarbeten i mängder, verkligen kämpat så hårt för att få allt att rulla, få de perfekta bilderna men ibland blir de alldagliga och tråkiga. Men att fota, det finns inget roligare. Jag måste skärpa mig i mitt fotande tror jag 😉

Men nej, att tvinga någon att ta bort något som man tycker är kul (vi tjejer är mycket för att blogga och hålla på med instagram) så varför ta bort något som någon annan gillar. “Ta bort bloggen/instagram annars är det slut” Snacka om problem hos sig själv.

Känner faktiskt till många kvinnor via bloggen som är mellan 30-60 år som bloggar, helt underbara och trevliga människor varav deras partner låter de hålla på med det dom tycker är roligt. Det är kärlek.

Och bara för att äckel och snuskhummer kommenterar och skriver till en så betyder det ju knappast att man faller för de. Bara för att man är snygg, och blond betyder det inte att man är lättfotad & dum i huvudet att man går bakom ryggen på sin partner. Vad har man för syn på en person om man tror det? Finns inte mycket tillit då eller hur?! Så varför är det då ens någon vits med att fortsätta vara ett par?

2 kommentarer

  • JoJo

    jag skulle inte heller acceptera om nån bad mig ta bort mina sociala medier och jag skulle heller aldrig kräva att nån tog bort sina sociala medier för min skull 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *