♛ Deep Shit,  ♛ Den där jävla ångesten,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Mitt liv som Blondin,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ Svar på Tal!,  ♛ Visste ni?

Ge och ta?!

Vaknade nu strax innan 15.00 och som jag har sovit. Aldrig varit så död på länge. Sov dåligt igårnatt, vilade en timme på kvällen hemma efter stan. Kunde inte sova inatt 🙁 Tur Mandy fanns i mitt liv.

Är jag ledsen så uppskattar jag de som verkligen bryr sig, finns där, lyssnar och de som får mig att tänka på annat och de är lite speciella för mig. För inte är det alla som bryr sig om man gråter, mår dåligt men tror de njuter av att se andra mår dåligt så därför drar de sig undan. Tror ni inte? Men när de behöver något, lätta på sitt då ska man lyssna. Såna ger jag inte mycket för. Man vet vars de står.

  • 🖤 Visa ditt intresse eller förlora mitt 🖤

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *