♛ Bloggar & Design,  ♛ Bloggar & Portaler,  ♛ Deep Shit,  ♛ Jobb & Framtid,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Kropp & Värk,  ♛ Livet som Undersköterska,  ♛ Mitt liv som Blondin,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ Visste ni?

Dags att åka hem

Har äntligen slutat. Lite ovant att sluta 21.00 när man är van att sluta 21.30 och 22.15 🙂

Men är såååå skönt och nu ska man hämta ut ett paket – mina hörlurar och headset har kommit. Hann inte hämta ut de igår för slutade 22.15 och macken stängde 22.00 men nu jävlar ska jag få ut de. Imorgon får jag hämta ut andra paket – woho 💕 Något samarbete men vad det är får ni se imorgon 😉

Jag hoppas ni har haft en toppendag & en toppenkväll mina snälla söta rara läsare och följare – har sett era kommentarer. Ni får mitt hjärta att smälta 💕 Tack för all kärlek ni ger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *