♛ Bloggar & Design,  ♛ Deep Shit,  ♛ Känslor, Tankar & Funderingar,  ♛ Ordspyor & åsikter,  ♛ Tess,  ♛ Visste ni?

Sprillans ny header

Hallå mina sugarbabes 😉

Är allt bra med er? Här är det bra, lite trött ännu (tog en powernap i några timmar) vaknade strax efter 19.00 tiden och bara; “Nu när jag vet vars jag vill blogga utan undantag, utan en jävla massa velande så måste jag leka ihop en snygg header åt mig själv i photoshop” Jag visste direkt hur min header skulle bli, det kom upp framför ögonen på mig och ja jag blev asnöjd. Och trots tröttheten så mår jag faktiskt jävligt bra!

Trivs så jäkla bra här på Delacay så det behövdes verkligen en ny header, så la ner tid och energi på den. Jag satt och slet i ja, över 45 minuter bara för att få den som jag ville ha den. Vad tror ni? Vart den fin?

Ströglor på Paranormal Activity, i brist på annat och för att ha ljud omkring mig medans jag jobbade på headern. Vad gör ni denna tisdagkväll? Något skoj?

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *